Jobb X logo
Jobb X logo

JobbX søker kursholdere!

Vi søker deg som ønsker en givende, utfordrende og utviklende deltidsjobb!

JobbX er nå på jakt etter nye kursholdere til våre jobbsøkeraktiviteter. Har du lyst til å jobbe med unge mennesker og spille en positiv rolle i deres liv? Kanskje du selv har knekt noen koder, og nå vil hjelpe andre unge jobbsøkere med å finne gode løsninger?

JobbX har som utgangspunkt at mangfold er en styrke. At kursholdere har bakgrunn fra hele verden, med mange ulike egenskaper og erfaringer, gjør oss unike i vårt møte med deltagerne. Vi vil gjerne høre hvilke erfaringer du har som du tror våre deltagere kan dra nytte av!

Det passer bra å kombinere kursholderrollen med studier, eller ved siden av annet arbeid. Kursholderne setter seg opp på ledige kurs etter eget ønske. Man kan dermed tilpasse arbeidsmengden i ulike perioder. De fleste kursene er på kveldstid.

 

Om oss:

JobbX har i over ti år tilbudt gratis jobbsøkeraktiviteter for ungdom. Vi holder faste kurs og drop-in i våre lokaler i Oslo. Vi holder også kurs på oppdrag andre steder. Vårt mål er å hjelpe ungdom å få sin første jobb. Les mer om oss på http://www.jobbx.no/omoss/

Beskrivelse av jobben

 • Holde kurs i samarbeid med andre kursholdere (du får selvsagt opplæring i kursmodellen vår)
 • Individuell veiledning av ungdom som søker jobb
 • Være med i videreutviklingen av JobbX så vi blir enda bedre!

 

Egenskaper

 • Gode kommunikasjonsevner
  • Formidlingsevner
  • Flink til å lytte og gi tilbakemeldinger
  • Observant
 • Tålmodig
 • Empatisk
 • God til å se muligheter
 • Tar initiativ
 • Liker å samarbeide med andre

 

Vi kan tilby:

Et godt, inkluderende og sosialt arbeidsmiljø, opplæring, personlig utvikling, store muligheter til å påvirke tilbudet. Og virkelig utgjøre en forskjell for ungdom som trenger det.

 

Er du vår nye kursholder?

Send søknad og CV til post@jobbx.no så snart som mulig, og senest 5. juli. For spørsmål om stillingen, send e-post til avdelingsleder Linn Herland Landro på linn@jobbx.no eller ring på 45 51 78 94, eller kontakt daglig leder ved Antirasistisk Senter Rune Berglund Steen på 48 15 35 26 / rbs@antirasistisk-senter.no. Vi planlegger å intervjue mulige nye kursholdere like før og like etter sommerferien.

Men husk: Vi er alltid på jakt etter gode kursholdere, så vi tar imot nye søknader senere også. Det blir trolig en ny runde med intervjuer i august.