Jobb X logo
Jobb X logo

Vellykket konferanse om unge og arbeidsliv

«Går du med en liten drøm om å starte for deg selv? Lurer du på hvorfor det er så vanskelig for ungdom å få jobb om dagen? Kunne du tenkt deg å lære mer om hvordan arbeidsmarkedet kommer til å endre seg i fremtiden?» Med disse spørsmålene inviterte vi ungdom til å delta på vår konferanse 5. og 6. mai.

JOBB X ungdomskonferansen «Unge og arbeidsliv» ble utformet omkring tematikken ungdom, arbeidsliv og entreprenørskap. Gjennom konferansen fikk vi bidratt til å løfte frem unge stemmer når det kommer til arbeidslivspolitikk, samt å identifisere unges utfordringer, behov og ønsker på arbeidsmarkedet. Dette gjennom blant annet politikerdebatt med et engasjert publikum som utfordret politikerne med relevante spørsmål. Det var foredrag og innlegg av blant andre Khamshajiny Gunaratnam (varaordfører i Oslo), Aiman Shaqura (Charge og Give a Job), Steinar J. Olsen (eier av Stormberg AS) og Nassir Achour (partner / CCO Reodor).»

Vi takker våre samarbeidspartnere for alt arbeidet de har bidratt med i forbindelse med denne konferansen. Det er følgende organisasjoner som har planlagt og gjennomført arbeidet sammen med oss i JOBB X: Ung Arena Oslo Sentrum, Alnaskolen, Sisterhood, Mental Helse Ungdom og Unge funksjonshemmede.

Her er en video fra konferansen, slik at dere kan få et lite inntrykk av hvordan konferansen ble. Takk igjen til alle som bidro til at denne konferansen ble vellykket!

Video og redigering: Samatar Sama