Jobb X logo
Jobb X logo

Drop-in

Drop-in er tilbudet for deg som vil ha hjelp til å finne stillinger, oppdatere CV og søknad, ønsker oppfølging etter endt kurs, eller vil øve på jobbintervju. Vi har drop-in på karrieresenteret i Storgata 25, hver torsdag fra klokken 16.00 til klokken 19.00. Det er gratis, og du trenger ikke å melde deg på. JOBB X arrangerer også drop-in flere steder i Oslo – oppdatert informasjon om hvor og når finner du her

VELKOMMEN!

Work X

WORK X er vårt pop-up konsept. Konseptet innebærer at vi arrangerer pop-up-aktiviteter ulike steder i og utenfor Oslo. I 2018 vil WORK X være i en utviklingsfase hvor vi prøver ut nye, spennende og ikke minst inspirerende måter å koble ungdom og potensielle arbeidsgivere sammen på. Oppdatert informasjon om WORK X finner du her.

*Må fylles ut*
*Må fylles ut*
*Må fylles ut*
*Må fylles ut*

Veilederkurs

Ønsker du mer kompetanse om styrkene unge med flerkulturell bakgrunn besitter? JOBB X sitt fem timers veilederkurs er utviklet for voksne som ønsker å kvalitetssikre jobbveiledningen de gir til unge. Kurset er basert på JOBB X sine metoder og pedagogikk.JOBB X stiller med relevant materiale. Er dette interessant for deg eller din bedrift? Kontakt JOBB X for priser og avtale.

På kurset lærer du:
  • Hvordan du kan gjøre unge mer bevisst på egne erfaringer, egenskaper og motivasjon, og hvordan dette kan benyttes i utforming av CV og søknad.
  • Hvordan forankre kunnskap om jobbsøking hos den enkelte.
  • Hvordan man gjennomfører intervjutrening.
  • Veiene inn i arbeidslivet for unge uten nettverk.
  • Oppdatert kunnskap om arbeidsmarkedet og arbeidsgivers forventninger og krav.
  • Erfaringsutveksling om å jobbe med ungdom.

Foredrag

Vi stiller gjerne opp med foredrag om tilbudet vårt, både til private og til offentlige arrangementer. Vi tilpasser opplegget etter behov. Ta kontakt med oss på kurs@jobbx.no , eller på telefon 412 14 124 for mer informasjon.